Kinderfeest

De tijd vliegt voorbij wanneer goochelaar Eelco Alexander zijn kindershow opvoert. Zowel de kinderen als volwassenen zitten op het puntje van hun stoel. Deze interactieve kindershow zit vol magie en humor. De voorstelling sluit aan bij de belevingswereld van het kind. Iedereen wordt op een speelse manier bij de voorstelling betrokken.

Elk kinderfeest wordt leuker met een kindergoochelaar

Verjaardag

Goochelaar voor een Sinterklaas voorstelling, verjaardag of feest op school. Goocheltrucs voor een geslaagd kinderfeest in Apeldoorn en omstreken.
Verbazing en verwondering op een kinderfeest

Geef uw kind een onvergetelijk magisch feestje waarbij de jarige in het middelpunt staat als assistent. Aan het eind van de voorstelling ontvangt de jarige natuurlijk een echt goocheldiploma.
Tijdsduur bedraagt circa 1 uur.
Maximaal 12 kinderen.

Scholen en overige festiviteiten

Jarige juf of meester, jubileum, sinterklaasfeest of ander gelegenheid. Geef het schoolfeest een extra tintje met een leuke kindershow. De voorstelling kan zowel voor de onder- als de bovenbouw worden aangepast.

Ook voor een feestelijk tintje bij een schoolfeest, buurtfeest of andere gelegenheid is de goochelact vermaak voor iedereen.
Tijdsduur bedraagt circa 45 minuten.

Contact

Neem contact op voor de mogelijkheden.